Menukaart

Eten bij Restaurant de Werelt is een belevenis op zich. In ons restaurant serveren wij twee unieke concepten, namelijk “ SteenGoed Concept” en “Heel de Werelt op een spies”. Hieronder een korten uitleg over deze heerlijke maar ook unieke manieren van dan dineren. 

SteenGoed concept: Hierbij wordt het door u gekozen gerecht geserveerd op een hete lavasteen zodat u dit bij u aan tafel zelf af kunt bakken. Natuurlijk kunt u hiervoor eerst nog een heerlijk voorgerecht nemen. Kijk hier voor meer info over ons SteenGoed concept.

Heel de Werelt op een spies: Voor een avondje Werelts genieten steken wij graag onze Braziliaanse barbecue aan. Onze gaucho´s brengen de gerechten vanaf de barbecue, geregen op grote spiezen direct bij u aan tafel. Voorafgaand kunt u kiezen tussen een  “Heel de Werelt op een plank”-gerecht, waarbij een plank vol lekkernijen wordt geserveerd om gezellig te delen of één van de voorgerechten uit het Steengoed Concept.  En natuurlijk sluiten we af met onze befaamde gegrilde ananas met kaneel. Kijk hier voor meer info over Heel de Werelt op een spies.

Is er iemand in uw tafelgezelschap die geen vlees eet, dan bieden we deze gast graag een aangepast menu. Graag wel even vooraf doorgeven.

Voor groepen vanaf 40 personen hanteren wij speciale tarieven.

Wilt u weten welke wijnen wij serveren? Kijk dan hier voor onze wijnkaart.