Menukaart

Eten bij Restaurant de Werelt is een belevenis op zich. In ons restaurant serveren wij twee unieke concepten, namelijk “ SteenGoed Concept” en “Spiesen Concept”. Hieronder een korten uitleg over deze heerlijke maar ook unieke manieren van dan dineren. 

SteenGoed concept: Hierbij wordt het door u gekozen gerecht geserveerd op een hete lavasteen zodat u dit bij u aan tafel zelf af kunt bakken. Natuurlijk kunt u hiervoor eerst nog een heerlijk voorgerecht nemen. Kijk hier voor meer info over ons SteenGoed concept.

Heel de wereld op een spies: Voor een avondje Werelts genieten steken wij graag onze Braziliaanse barbecue aan. Onze gaucho´s brengen de gerechten vanaf de barbecue, geregen op grote spiezen direct bij u aan tafel. Het aantal keer dat u van onze heerlijke malse vleessoorten kunt proeven verschilt per menukeuze. Voorafgaand kunt u kiezen tussen een Werelts soepje of ons “Heel de Werelt op een plank”-gerecht, waarbij een plank vol lekkernijen wordt geserveerd om gezellig te delen. Ook is het mogelijk om één van de voorgerechten uit het Steengoed Concept te kiezen.  En natuurlijk sluiten we af met onze befaamde gegrilde ananas met kaneel. Kijk hier voor meer info over het spiesenconcept. Is er iemand in uw tafelgezelschap die geen vlees eet, dan bieden we deze gast graag een aangepast menu. Graag wel even vooraf doorgeven.

Voor groepen hanteren wij speciale tarieven.

Wilt u weten welke wijnen wij serveren? Kijk dan hier voor onze wijnkaart.